Olen 61-vuotias erikoissairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi jo kotoa pois muuttanutta aikuista lasta. Olen syntynyt Mäntyharjulla, opiskellut Lappeenrannassa ja Helsingin kautta palannut 1990 puolison töiden mukana takaisin Lappeenrantaan.

 

Vuosikymmenien kokemus sotealalla ja kahdeksantoista vuotta kuntapäättäjänä valtuutettuna ja erilaisissa luottamustehtävissä on antanut mahdollisuuden perehtyä maakuntamme sosiaali- ja terveyspalveluihin monialaisesti. Työurani aikana olen tehnyt käytännön hoitotyötä julkisella sektorilla sekä toiminut kaksikymmentä vuotta yksityisenä terveyspalveluyrittäjänä lääkäri- ja kotisairaanhoitopalveluita tuottavassa yrityksessä. Tällä hetkellä työskentelen Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksessa. Työni kautta olen ollut mukana lukuisissa Eksoten ja oppilaitosten hallinnoimissa kehittämishankkeissa, jotka ovat kohdentuneet erityisesti yksityisten ja julkisten palveluiden yhteistyön kehittämiseen.

 

Nykyisessä luottamustehtävässä Eksoten 1. varapuheenjohtajana ja hyvinvointialueen valmistelua ohjaaavan poliittisen seurantaryhmän jäsenenä olen tiivisti mukana hyvinvointialueen valmistelussa.  Tulevissa aluevaaleissa valitaan luottamushenkilöt, joilla on suuri vastuu. He tulevat päättämään, miten meidän kaikkien tarvitsemia sote- ja pelastuspalveluita täällä johdetaan, kehitetään ja tuotetaan. Tähän työhön olen valmis antamaan oman osaamiseni ja intoni.

 

Sinun ja minun hyvinvointialueen puolesta!

 

Vahvuuteni

 

  • Pitkä ja monipuolinen kokemus kuntapolitiikassa
  • Vahva osaaminen sosiaali- ja terveyspalveluissa
  • Perehtyneisyys soteuudistukseen
  • Laaja-alainen tuntemus maakuntamme toimintaympäristöstä.
  • Tahto ja taito tehdä yhteistyötä yli puoluerajojen

 

#välittäenjavaikuttaen